Latest News

Evenimentul ARPE(31 Iulie): “Tendinte de proiecte noi in industriile Petrol si Gaze, Nucleara si Navala”

e

Evenimentul ARPE, desfasurat in Bucuresti, a reunit in acelasi cadru, pe langa membrii asociatiei, companii din industrii precum Nucleara, Navala, Petrol si Gaze.

Intalnirea a fost structurata pe subiecte dintre cele mai interesante legat de proiecte noi ce vor fi initiate in industriile amintite mai sus. Noutatile prezentate si subiectele abordate au captat atentia celor prezenti, acestea fiind realizate deopotriva de companii priate, dar si de catre asociatiile prezente la eveniment.

Companii precum Industeel Arcelor Mital, Aramco, Honeywell UOP, Davi Promau s-au alaturat acestui eveniment, avand reprezentanti de peste hotare, ce au venit special sa se conecteze cu cei prezenti si sa prezinte informatii actualizate legat de activitatea companiilor pe care le reprezinta.

Asociatiile reprezentative ale industriei romanesti ca ROMATOM(Forumul Atomic Roman), ANCONAV (Asociatia Constructorilor Navali din Romania), CNR – CME (Comitetul National Roman pentru Consiliul Mondial al Europei), ROPEPCA(Asociatia Romana a companiilor de Explorare si Productie Petroliera) ASR (Asociatia de Sudura din Romania) au punctat importanta colaborarilor dintre membrii si potentialul proiectelor viitoare care pot furniza colaborari intre membrii acestor asociatii si membrii ARPE.

Va amintesc pe cei care au realizat prezentari in fata invitatilor:

  •  – Tudor Chirica: Presedinte de onoare al ROMATOM si consilier al directorului general al SNN
  •  – Stefan Gheorghe – Director general executiv al CNR – CME (prezentare disponibila in format *.pptx)
  •  – Emanuel Babici – Vicepresedinte Uzinsider Grup
  •  – Razvan Batranu – Vicepresedinte Anconav(Presedinte ASR si Director)
  •  – Adela Georgescu – Pressure Vessel Steel Product Manager in cadrul Industeel Arcelor Mittal (prezentare disponibila in format *.pptx)
  •  – Marius Matache – Manager achizitii in cadrul Honeywell UOP
  •  – Dorin Deheleanu – Director executiv al ASR (prezentare disponibila in format  *.pptx)
  •  – Cosmin Jinescu – profesor in cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti
  •  – Mitica Purcaru – CEO al Best International Recruitment

Concluzia acestui eveniment a fost ca cei care sunt membri in cadrul ARPE pot beneficia de proiecte, pe viitor atat din colaborari cu alte companii private din Romania sau chiar devenind furnizor pentru beneficiari imprtanti, la nivel global dar care presupune un proces de validare de catre acestia.

Evenimentul organizat in cadrul Hotelului Radisson Blue s-a incheiat cu pranzul servit in restaurantul acestuia, prilej pentru cei prezenti sa se conecteze si in acest mediu mai putin protocolar.

GALERIE FOTO EVENIMENT ARPE – 31.07.2019

Related posts