Latest News

ARPE s-a intalnit cu reprezentantii OMV Petrom si Wood


In data de 2 Iulie reprezentanti ai OMV Petrom si Wood, contractorul EPC al acestora, au vizitat sediul ARPE.

Scopul intalnirii a fost, pe de o parte, prezentarea asociatiei ARPE si a membrilor aderati pana in acest moment dar si evaluarea capabilitatilor de productie a Walter Tosto, pentru proiecte viitoare in cadrul rafinariei Petrobrazi, din Ploiesti.

Discutiile dintre cele 3 parti s-au purtat pe toata durata zilei, si au inclus, bineinteles, vizitarea fabricii. Delegatia ce cuprindea reprezentanti ai OMV si Wood a fost intampinata de o echipa profesionista a Walter Tosto, care a raspuns punctual tuturor intrebarilor.

Multumim colegilor din departamentele Project Management(Danilo Di Fabio) si Welding & Quality (Gianluca Sprecacenere, Alexandru Chesaru si Ion Draguta) pentru prezentarea tutror aspectelor legate de fluxul de productie.

Concluzia vizitei a fost ca delegatia OMV si Wood a identificat puncte forte in cadrul Walter Tosto WTB, ce o pot clasa pe un loc fruntas, in cazul unor proiecte viitoare.

Domnul Roland Rabitsch a avut amabilitatea sa ia in considerare participarea sa ori a unui alt coleg din rafinarie, la evenimentul ARPE, care se va desfasura pe 31 Iulie.

Related posts