Latest News Senza categoria

6 decembrie, Roma – Italia: Internaționalizare și inovare prin progresul științific și tehnologic (un eveniment AIPE)

In data de 6 Decembrie, a avut loc evenimentul AIPE(Asociatia Italiana pentru Echipamente sub Presiune) cu tema „Internaționalizare și inovare prin progresul științific și tehnologic”.

Acest eveniment s-a desfasurat in locatia Palazzo delle Esposizioni, aproape de centrul Romei. Au fost prezenti membri AIPE, dar si invitati ai membrilor asociatiei precum si reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Externe si Cooperare Internationala.

Moderatorul evenimentului a fost Isidoro Trovato, un jurnalist local important, cu 30 de ani experienta in industrie, ce a reprezentat publicatia Corriere della Sera.

Tema principala a evenimentului a punctat importanta internationalizarii afacerii precum si metode de inovare prin digitalizare.

Prezentarile si discursurile au fost realizate astfel:
– Luca Tosto(Presedinte AIPE) – cuvant de deschidere si incheiere a sedintei, prin care a amintit de importanta implicarii reprezentantilor Guvernului in industrie, cu referire la masura recent luata prin care se limiteaza transportul agabaritic la 100 t.
– Paolo Fedeli(administrator la Belleli Energy CPE) – un rezumat despre trecutul,prezentul si viitorul industriei de echipamente sub presiune
– Forgiatura Morandini si Forgiatura A.Vienna – prezentarea companiilor de catre administratorii acestora
– Stefano Nicoletti(Director general al departamentului de Promovare al Sistemului National, Ministerul Afacerilor Externe) – Sectorul cazangeriei italiene și susținerea ministerului de externe pe piețele externe
– Fabrizio Nicoletti(Director General al departamentului de Cercetare si Inovare, Ministerul Afacerilor Externe) – Diplomația științifică pentru promovarea competitivității industriale italiene pe piețele internaționale

Related posts