Incoming Events Latest News

Eveniment ARPE, 31 Iulie – „Tendinte de proiecte noi in industriile Petrol si Gaze, Nucleara si Navala”


In data de 31 Iulie, ARPE – Asociatia Romana pentru Echipamente sub Presiune – va organiza evenimentul cu titlul „Tendinte de proiecte noi in industriile Petrol si Gaze, Nucleara si Navala”.

La acest eveniment sunt invitate sa participe principalele companii si institutii care isi desfasoara activitatile in cele trei industrii (Petrol si Gaze, Nucleara, Navala), unele dinstre aceste companii avand amabilitatea chiar de a-si exprima punctele de vedere legate de situatia curenta din industria pe care o reprezinta si care ar putea fi impactul activitatii lor asupra membrilor asociatiei. Totodata vor fi prezenti si reprezentanti ai unor ministere care vor dori sa ia contact cu realitatea din industria de echipamente sub presiune si care isi vor exprima punctele de vedere.

UPDATE 30.07, ORA 23:00

– Presedintele Anconav nu va putea fi prezent si va lua cuvantul domnul Razvan Batrinu – Vicepresedinte Anconav, Presedinte ASR si Managing Director al Lincoln Electric Europe

– Va lua cuvantul domnul Marius Matache, Purchasing Manager in cadrul Honeywell UOP. Subiectul propus este:”Proiecte viitoare si in derulare in domeniul constructiilor de rafinarii”.

UPDATE 30.07.2019 – Mai jos regasiti documentul ce contine agenda zilei din 31 Iulie:

ARPE event’s agenda 31 July

(UPDATE 26.07.2019) Printre invitati, se vor regasi:

  • – Ministerul Economiei: Secretarul de Stat, dl. Doru Visan
  • – Ministerul Transporturilor: Secretarul de Stat, dl. Ionel Minea
  • – Aramco: Lucian Clinci
    – Rompetrol
    – OMV
    – Lukoil – Denys Makushev
    – Romgaz – (confirmat, urmeaza sa primim numele participantului)
    – SNN(Nuclearelectrica) – nu poate participa directorul general dar il are reprezentant pe dl. Chirica
    – Romatom si Foratom – Teodor Chirica (Presedinte al Foratom si consilier al directorului general al SNN)
    – CNCAN – Rodin Traicu(Presedinte), ISCIR – nu pot participa, CNCIR – confirmat (posibil, doamna Dir Gen. Ioana Timofte)
    – CNR-CME – Stefan Gheorghe(Director General Executiv)
    – ANCONAV(Asociatia Romana a Constructorilor de Nave) – Florin Spataru (Presedinte)
    – Santierul naval DAMEN – Doru Stoenescu (inginer navalist)
    – Arcelor Mital Industeel Belgia – Adela Georgescu(pressure vessel steel product manager); Vassilis Boukouvalas (sales manager)
    – ROPEPCA (Asociatia Romana a Companiilor de Explorare si Productie Petroliera) – Anca Budu (Director executiv)
    – GRUPUL UZINSIDER: Victor Babici
    – ASR (Asociatia Sudorilor Romani) – Dorin Dehelean(Dir. Executiv); Razvan Batrinu(Presedinte, totodata reprezinta Lincoln Electric Europe, ex Ductil)
    – AGIR (Asociatia Generala a Inginerilor din Romania)
    – Liceul Tehnologic „Nicolae Balcescu”, Oltenita – Elena Becheru, Director
    – Universitatea Politehnica Bucuresti –  Cosmin Jinescu, Prof. Univ.
  • – Agentia de presa AGERPRES
  • – printre invitati se vor numara si companii ce furnizeaza utilaje si echipamente necesare in productie (echipamente de sudura, utilaje de roluit tabla, etc).

Invitatia este deschisa pentru toti membrii ARPE dar si pentru companiile ce furnizeaza servicii conexe cu aceasta industrie cat si pentru cei cu care ARPE a luat legatura direct, pana in acest moment.

Membrii ARPE: Walter Tosto WTB, Comes, Uzuc, Tecnoservice, Metalica SA, Biotechnik, Darvari Mechanical Engineering, Zincheria, Romweld Concept, Bureau Veritas, Alp Access, SGS, Lloyd’s Register, Pretev Tehnologii, Maintenance and Montage MMP, Eastern Shipping, DynoTeq Technology, Universitatea Politehnica Bucuresti, Universitatea Petrol si Gaze Ploiesti.

Evenimentul se va desfasura in Bucuresti, la Hotel Radisson de pe Calea Victoriei, Nr. 63-81, incepand cu ora 10.30. Rugamintea noastra, pentru toti cei invitati, este sa fie prezenti in locatie, cu cel putin 30 de minute inainte de incepere, pentru confirmare prezenta, ridicare ecuson si mapa cu agenda evenimentului cat si pentru servirea cafelei alaturata discutiilor si schimburilor de idei ce vor precede acest eveniment.

Pentru confirmarea de participare, am rugamintea sa utlizati datele de mai jos:
Nume: Catalin Minea
Functie: secretar general
Email: catalin.minea@arpe.ro
Mobil: +40 737 211 527

Voi reveni cu actualizarea articolului prin adaugarea agendei zilei de 31 Iulie, in functie de confirmarile pe care le vom primi.

Va stau la dispozitie pentru orice informatie suplimentara.

VA MULTUMESC SI VA ASTEPTAM CU DRAG!

Related posts