Latest News

24.04.19 – ARPE s-a intalnit cu reprezentantii ARAMCO si ARAMCO Overseas


Ieri, pe 24 aprilie9(a.c.), ARPE s-a intalnit cu reprezentantii ARAMCO si ARAMCO Overseas in cadrul Forumului ” Supply Chain si oportunitati de afaceri in industria petrolului si gazelor in Arabia Saudita” – organizat de CCIPH – Camera de Comert si Industrie Prahova, la Ploiesti.

Cativa dintre membrii ARPe au profitat de ocazie sa se intalneasca cu reprezentantii ARAMCO pentru a intelege care sunt pasii necesari de parcurs pentru a putea deveni furnizor acreditat pentru gignatul din industria petroliera, detinuta de catre stat.

Dupa prezentarea ARAMCO, care a continut detalii inclusiv despre tupurile de investitii ce vor fi realizate in Arabia, in urmatorii ani si detalii despre cum se pot consolida noi relatii de business cu entitatile private din Romania, membrii ARPE members au participat la intalniri B2B cu persoane ce detin roluri cheie in diverse departamente ale Aramco (purchasing, logistic&contracting department manager; quality management department; sourcing&supplier relationship management representatives).
Secretarul general al ARPE a propus delegatilor ARAMCO sa ia parte la urmatorul eveniment ARPe si raspunsul a fost pozitiv, urmand a se stabili, tinand cont de agenda acestora, data si locatia pentru eveniment. ARAMCO a fost incantata de serviciile cuprinzatoare ce pot fi furnizate de catre membrii ARPE, in Arabia Saudita.

CONCLUzie: ARAMCO va fi prezenta la urmatoarea intalnire ARPE.

Related posts